Startsida / Inlägg

Yes you can!

av Maria

 

Att slita sig mellan studier och jobb gör att man sällan hinner laga lyxmat. Men jag däremot, hinner alltid! Sötpotatisbullar på 10 minuter, det kallar jag för bra jobbat.

 

 

  

Du behöver: 

1 stor sötpotatis

75 g fetaost

dill

 

Gör så här:

 

Skär sötpotatisen i små bitar och koka i ca 10 minuter.

 

Mixa med fetaosten och dillen med en stavmixer.

 

Rulla till små biffar och stek lite lätt i kokosolja. 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Akvelina Smed
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB