Startsida / Inlägg

Golfsäsong = havrekex

av Maria

Hörde jag golfsäsong? Jag läste i golftidningen att många som golfar äter kexchoklad till mellanmål. Ajabaja, det är inte bra för koncentrationen som Du behöver mest. Här är ett bättre alternativ, nämligen havrekex. Gott, enkelt och väldigt bypogosjan.

Du behöver för ca 5 bitar:

1 mogen banan

1,5 dl havregryn

3 msk pumpakärnor

 

Gör så här:

Sätt ugnen på 150°. Mosa bananen med en gaffel och tillsätt resten av ingredienserna. Blanda.

 

Klicka ut smeten på bakplåtspapper på en plåt. Grädda i ca 30 minuter. Under tiden förbered golfutrustningen.

 

 

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB