Startsida / Inlägg

Intervju

av Maria

 
 
 

Idag fick jag fint besök utav en journalists och en fotograf. Självklart lagade jag lite smått och gått till de, så undertiden jag blev intervjuad åt vi massa proteinbollar och drack rödbetasjuice till det. Gott och super trevligt! Jag fick positiv respons för bollarna och självklart skickade jag med några som mellanmål till de för dagen. Här har även du receptet.

 

Du behöver för ca 12 stycken:  

2 dl havregryn

1 dl mandemjöl (ev mer havregryn)

1 dl chokladproteinpulver

3 msk ekologiskjordnötssmör

ca 2 dl mandelmjölk

 

1 näve pistagenötter att tulla bollarna i

 

Gör så här:

 

Blanda alla ingredienser i en bunke förutom mandelmjölken.

 

Häll sedan i mandelmjölken och blanda gärna med handen. Häll i mer mandelmjölk om det behövs. 

 

Lägg smeten i kylskåpet och låt det stå i ca 15 minuter.

 

Undertiden finhacka nötterna.

 

Forma smeten till små bollar och rulla runt i nötsmulorna.

 

Njut som bara den! 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Sandra Christensen och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB