Startsida / Inlägg

Bröd

av Maria

 
 
 

När jag inte hinner laga eller baka något så köper jag detta bröd som är gjord på massa naturliga frukter. Hittade det i hälsohyllan på en Coopaffär, tyvärr kommer jag inte ihåg vad det heter då jag kastade etiketten. Men nästa gång jag köper det, meddelar jag er! Min favorit pålägg är kvarg istället för smör, ärtgrodor, sockerärtor och kalkonbröst. Fantastiskt gott! 

 

 

 
 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB