Startsida / Inlägg

Love my food

av Maria
 

Hej kära ni! Många av er har säkert märkt att jag är allt förutom personlig i bypogosjan.se. Jag älskar att laga mat och det är precis det jag vill fokusera på, för det finns inget annat så får mig att bli lika glad som att stå i köket. På senare tid pga en trist nyhet, har jag hängt mer på hemnet.se än att laga nyttiga scones. Men nu, efter ett samtal, är jag back on track. Ge inte upp mig, min kunskap om mat och framförallt inte bypogosjan.se. För det kommer bara att bli bättre! Ta hand om varandra. 

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB