Startsida / Inlägg

Shirataki nudlar

av Maria

Idag provade jag på Shirataki nudlar för första gången, gjorde en egen variant av en wook med krämig kokosmjölk, tomat, kycklingbitar och massa curry. Det var verkligen gott med nu är frågan är dessa nudlar too good to be true? 30 k alorier/ 100 g och 3 g kolhydrater. Jag har läst runt på nätet och många skriver att det inte tillför kroppen med något mer än att det är som ett alternativ till pasta/nudlar. Själv tycker jag att det inte smakade mycket som vanlig pasta göra men samtidigt slipper man en uppsvälld känsla efteråt, vilket är skönt. Jag köpte min i mataffären för 20 kr och tror faktiskt att jag kommer att äta det fler gånger. Men vad tycker nu? Hiss eller diss?       

 

 
 
 
  • Tjänstgörande redaktörer: Matilda Andersson, Nils Höglander och Aleksandra Wojcik
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB