Startsida / Inlägg

Helgens frallor

av Maria

Sist när jag bakade frallor verkade som att många av er uppskattade det, kanske att jag borde baka bröd oftare? Hur som helst har jag bakat nya frallor inför helgen, de var sådär härligt söta och perfekta inför helgen.

 

 
 
 

 

För 8 frallor:

3 dl havregryn

1,5 dl mandelmjöl

1,5 tsk bakpulver

1 krm bikarbonat

250 g kesella

Valfria torkade frukter och nötter

 

Gör så här:

 

Sätt ugnen på 180° och börja sedan att blanda alla torra ingredienser.

 

Tillsätt nu kesellan och blanda.

 

Forma till runda former och strö gärna över med pumpakärnor/sesamfrön.        

 

In i ugnen i ca 10-15 minuter tills de fått färg.

 

Gott! 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson och Elliot Morseth Edvinsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB