Startsida / Inlägg

Bullbröd

av Maria
 

 

 

Bullbröd är äntligen bakat. Hittade receptet hos den här tjejen som jag bara var tvungen att prova på. Gott var det verkligen och mycket enkelt. Mycket enkelt! Dock måste jag erkänna en tabbe, jag missade att ha i kesellan och tror därför att mina inte blev så saftiga. Nästa gång blir det rätt, då kommer jag också att ha i kanel och stevia. 

 

 

Du behöver för ca 6 stycken:

2 dl paranötter

1,5 d mandelmjöl

2 tsk bakpulver

2 tsk pepparkakskrydda

1tsk fiberhusk

3 msk kokosolja

1 burk kesella

2 ägg

sesamfrön

 

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°

Mixa nötterna till mjöl och tillsätt mandelmjölen.

Blanda ner bakpulver, pepparkakskryddan, fiberhusken och kokosoljan i mjölblandningen.  Sedan kesellan och blanda.

Tillsätt äggen och rör om.

Klicka i smeten i muffinsform i en muffinplåt.

Grädda i ugnen i ca 10-15 minuter.

Gott! 

  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB