Startsida / Inlägg

Craving

av Maria
 
 

En gång om året får jag craving efter brysselkål och då gör jag allt för att få äta det. En gång gick jag till fyra olika mataffärer för att få tag på brysselkål då det var slut överallt. Knäppt men sant! Igår hade jag en sådan brysselkål dag, bättre den en chipsdag. Här är ett favorit recept på stuvad brysselkål.

 

Du behöver:

Brysselkål

 ½ gul lök

¼ zucchini

1 msk pesto

1 ägg

 

Gör så här:

 Börja med att steka löken i smör/kokosolja tills det får färg.

 

Tillsätt sedan zucchinin, peston, brysselkålen och ägget.

 

Krydda och låt det få steka på ett tag.

 

Perfekt som sidorätt till grillad kyckling och en färsksallad! 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Karl Sigrelius, Frida Westergård och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB