Startsida / Inlägg

Halv-tre-hos-mig

av Maria

Vet ni vad jag älskar? Att träffa kreativa människor som Marja (bakasockerfritt.se). När hon var här för att gästa Ät med mig-podden klickade vi direkt, förutom att vi båda är besatta av hälsosam matlagning är vi två entreprenörsnördar. Vi har inte bara tummat om att ha halv-tre-hos-mig på söndagar, vi kommer nämligen också att göra ett roligt projekt ihop som redan händer i november. Räknar ner dagarna!

 

Hur som helst är Marja en legend när det kommer till att baka sockerfritt, det bjöds på päronkaka, jordnötskaka, nöt och fruktbollar. 10 poäng av 10 möjliga får hon av mig och hur ska jag kunna slå detta? HÄR hittar ni recepten. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB