Startsida / Inlägg

Skärpning

av Maria

Det bästa som finns är rutiner, det jobbigaste som finns är att lära sig nya rutiner. Jag jobbar hårt med att lära mig den senaste rutinen, plugga på heltid. Hittills har jag klarat av att plugga, träna och ha ett socialt liv men tyvärr hinner jag inte stöka i köket lika mycket. Jag ska skärpa mig, jag lovar! 

 

 
 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB