Startsida / Inlägg

Bea bakar bra

av Maria
 
 
 

I helgen fick jag smaka på Beas nyttiga hallon och blåbärs-kaka. Den var magisk och passar perfekt som mellanmål. Det var en ära att få smaka på denna bakelse och kommer garanterat att lagas här hemma i min egen stuga. Mer nyttig smuldegs-paj åt folket. Här är Beas recept:

 

 

Botten för ca 8 bitar:

 3-4 dl bär (hallon och blåbär)

1 msk kokosmjöl

Stevia (efter smak)

 

Smuldeg

1,5 dl havregryn

2,5 skopor One Casein Cookie Dough

1 tsk vaniljpulver

3 msk kokosolja

Stevia (efter smak)

Eventuellt lite vatten om det blir för torrt

 

Gör såhär:

Sätt ugnen på 200 grader.

Smörj en form i kokosolja och häll sedan över bären, mjölet och strö över stevia. 

Blanda alla ingredienser för smuldegen i en separat skål och tillsätt lite vatten för att få en bra konsistens på smuldegen.

Häll sedan smuldegen över bären och grädda i mitten av ugnen cirka 20 minuter

Bea serverade pajen med Skyr vanilj. 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Alex Rodriguez och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB