Startsida / Inlägg

Köket är hemmets hjärta

av Maria
 
 

Köket är hemmets hjärta. När något jobbigt händer i livet, när någon rolig nyhet kommer fram eller när inget alls händer hittar jag ändå alltid mig själv i mitt lilla kök. Där stökar och bakar jag oavsett vilken känsla jag har. Nu förstår jag varför köket är hemmets hjärta och hoppas att ni alla finner samma glädje med matlagning. Glädje är den bästa kryddan. 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Nils Höglander, Elvira Barsotti och Adam Lindh
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB