Startsida / Inlägg

Cassavachips

av Maria
 
 
 

Gissa vad jag hitta på Ica häromdagen? Cassava! Efter att ha ätit mängder av Renée Voiltaires Cassavachip var jag bara tvungen att prova göra det själv. Tyvärr blev det för torrt och hårt men jag ska prova mig fram tills det blir succé. Trots det går det fortfarande att äta så prova gärna. Betyg: 2 Cassava av 5 möjliga

 

 

Du behöver för 1 näve:

¼ cassava

havssalt

dill

matolja

 

Gör så här:

 

Sätt ugnen på 170°.

 

Skär av allt skal. Skölj noga och hacka i tunna i bitar.

 

Lägg skivorna i en form, salta och dilla. Ha över oljan och blanda.

 

Sätt in i ugnen i ca 25 minuter.

 

Smaka!  

 

 

  • Tjänstgörande redaktör: Elliot Morseth Edvinsson, Jonatan Westerlind, Elvira Barsotti.
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB