Startsida / Inlägg

Nostalgi

av Maria
 
 
 
 

 

Den här veckan har jag blivit inspirerad av min barndom och jag fortsätter även den här helgen med det. Jag låter barnet i mig få styra och ställa lite, kan tycka att det är charmigt med vuxna som har ett barnasinne. Hur som helst, kakor och mjölk var ett vanligt mellanmål för mig och gärna till Huset Fullt på TV. Klart att jag ska satsa på lite nostalgi!

 

 

För ca 4 kakor:

1 banan

3-4 msk havregryn (går säkert att byta ut mot mandelmjöl)

1 tsk ekologiskt jordnötssmör

 

Gör så här:

 

Blanda, mosa och in i ugnen i ca 10 minuter. 180° blir perfekt! 

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB