Startsida / Inlägg

Love, to warm your heart

av Maria
 
 
 

Varför pratar vi bara om kärlek till en livspartner och glömmer bort kärlek till de andra tårtbitarna i livet? Som en hobby! Jag blir fascinerad av en person som brinner för det de gör, det är något speciellt skimmer som smittar av sig.

 

Jag ska beskriva den kärleken utifrån mig: söndagar är underbara för då planerar jag allt till bloggen, jag lagar mat med högsta volymen på spotify (ibland blir det några danssteg också), jag fotar omkring hundra bilder för att lägga upp tre utav de och slutligen den allra bästa biten, när jag delar med mig av resultatet till er. Kärlek. Så nu är min fråga, what makes you glow? 

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB