Startsida / Inlägg

To die for

av Maria

Jag välkomnar fösta maj med favorit knäckebrödet. Ni har väl provat receptet? Om inte, då har du något super gott att se framemot. Hoppas det smakar och glöm inte, ta hand om er!

 

 

Du behöver för ca 8 bitar:

1 dl solrosfrön

1 dl pumpakärnor

0,5 dl linfrön

3 msk chiafrön (finns bland fröna i alla matbutiker)

1 dl kokt vatten

 

Gör så här:

Blanda alla fröna i en bunke, häll över det kokande vattnet och blanda.

 

Låt det få stå och dra sig i 10 minuter.

 

Under tiden, sätt ugnen på 175° och förbered en bakplåt med bakplåtspapper.

 

Platta ut frösmeten och in i ugnen i ca 25 minuter.

 

Ha koll så det inte bränns och njut!

 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin, Sebastian Laneby och Carl Sköldbäck
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB