Startsida / Inlägg

Boosta er

av Maria
DSC_1981

DSC_1982Min dator hade en nära död upplevelse och det här är absurt men sant, som bloggare är det värre än katastrof. Tanken var att gårdagen skulle gå ut på att baka nyttiga kanelbullar till Er men istället fick jag vara doktor åt min dator. Jag hoppas ni fick en bra kanelbullens dag och min dator lever. Hur firar vi det? Med citrusfrukter. Glöm inte att boosta er med C-vitaminer!

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén & Joakim Ottosson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB