Startsida / Inlägg

Nyttigt strössel

av Maria
DSC_1980-2

DSC_1970Här kommer ytligare ett recept på Raw balls men den här gången med en tvist. Istället för kokosflingor valde jag att göra eget nyttigt strössel. Okej, det är inte strössel men det blir lika fint och gott som strössel vilket är viktigast. Hoppas det smakar!

Du behöver:

2 dl glutenfrihavregryn

8 stycken dadlar

2 msk raw kakao

2 msk mandelmsör (går att utesluta)

2 msk kokosolja (går att utesluta)

2 msk mandelmjölk

lite kaffe och kanel

Till strösslet:

1 dl frysta torkade frukter(tranbär, annas och blåbär jade jag)

3 msk kokoschips

 

Gör så här:

Mixa i en matberedare tills det blir små bitar, heller över i en tallrik.

Mixa nu allt till kokosbollarna och rulla runt i strösslet.

Smaka och njut!

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Kristina Jeppsson, Jenny Åsell och Elvira Barsotti.
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB