Startsida / Inlägg

Chokladhimlen

av Maria
DSC_2095 2 DSC_2096

DSC_2078 2Jag tillhör den grupp av människor som är chokladfantaster och ja du läste rätt. Däremot har jag ändrat min chokladkonsumtions vana, att köpa billig choklad faller mig inte i smaken och därför prioriterar jag exklusiv choklad som är välgjord. För några dagar sedan befann jag mig på öppningen för Leonidas chokladbutik i Mood Stockholm och gissa vad? Jag hamnade i chokladhimlen. Jag må vara Kocken i klackar men jag tackar aldrig nej till välgjord choklad!

 

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén & Joakim Ottosson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB