Startsida / Inlägg

Nutella + Pannacotta= Tårta

av Maria
DSC_2926

DSC_2924Igår fick jag äran att laga maten till Björn Borgs pressfrukost på NK och jag har lagt hundra procent kärlek och tid på det. Tyvärr går mina cateringuppdrag före allt annat och då även min öppna kokbok här på Wellness. Men nu till receptet på min nutella brownie. Tro det eller ej men jag slog ihop min nyttiga nutella och pannacotta recept som blev till en fin tårta. Yes, du läste helt rätt, Nutella + pannacotta = tårta. Ni minns det HÄR Nutella receptet? Jag tog det receptet och tillsatte ägg och bakpulver. Men vi går igenom steg för steg för att det ska bli rätt. Här är receptet:

Du behöver:

1,5 dl hasselnötter (skalade)

1 msk raw kakao

3 msk agavesirap

1 msk kokosolja

½ dl madelmjölk

1 krm salt

3 ägg

1/2 tsk bakpulver

Pannacottan är HÄR

 

Gör så här: 

Värm ugnen på 200°.

Under tiden lägg i alla ingredienser i en matbredare.

Mixa i ca 5-10 minuter tills det blir slät.

Tillätt 3 ägg och bakpulvret.

Häll över smeten i en bakform (10*10).

In i ugnen i ca 15 minuter.

Undertiden, förbered pannancottan.

Ta ut tårtan och låt den svalna. Häll över pannacottan och servera.

  • Tjänstgörande redaktörer: Mattias Kling, Aleksandra Wojcik och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB