Startsida / Inlägg

Våga lyxa

av Maria
DSC_2949 DSC_2966 2 DSC_2956 DSC_2999

DSC_3001Ni vet att det är ok att lyxa till det ibland? Jag lyxar till det hela tiden, mitt i veckan, slutet på veckan, morgonen som kvällen. Det är så jag överlever min hektiska vardag, genom att lyxa till det. Igår unnande jag mig med nybakade scones, egen gjord hallonsylt med färskpressad juice.

Du behöver: 

1 banan

1 dl keso

1 ägg

1 msk äppelmos (låg kalori)

1,5 dl mandelmjöl

1 msk kokosmjöl

 

Sylten:

1,5 dl frysta hallon

1 msk Stevie strö

 

Gör så här: 

Värm ugnen på 210 grader.

Mosa bananen med en gaffel.

Blanda alla i ingredienser i en bunke.

Rulla till små formar.

Lägg sconsen på en bakplåt med bakplåtspapper.

In i ugnen i ca 15-20 minuter.

Undertiden, koka ihop sylten.

Servera och njut!

  • Tjänstgörande redaktörer: Karl Sigrelius, Mia Carron och Emma Widebäck
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB