Startsida / Inlägg

Min första leverans

av Maria
FullSizeRender unnamed

IMG_8710Jag vill berätta en god nyhet – jag har levererat min första Fika i klackar box till företaget FEI. Personalen på kontoret var så snälla som tog selfies med bakverken och skickade de till mig, tack till er! Jag är lyckligt lottad som vet vad jag vill göra i ung ålder och det bästa av allt är att min karriär får mig att skina. Hur häftigt är inte det? Om Ni vill beställa Fika i klackar eller något annat från min catering, besök min hemsida eller kontakta mig på Info@kockeniklackar.se. Glöm inte att göra mer av det ni älskar och framför allt, ta hand om er!

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB