Startsida / Inlägg

Brunch och lite mer

av Maria
Kocken i klackar Kocken i klackar Kocken i klackar kocken i klackar kocken i klackar kocken i klackar

kocken i klackar Först och främst vill jag be om ursäkt för att dagens YouTube film inte har kommit upp då det uppstod lite problem på vägen men jag hoppas att den kommer upp imorgon. Sedan vill jag berätta att jag hade en spontan Dirty Brunch idag med fluffiga pannkakor, färgglad fruktsallad och melondrinkar. Självklart delar jag med mig av mina lyxigaste tips och jag hoppas att ni provar fruktsalladen.

Pankakor för två: 

2 bananer

4 ägg

3 msk madelmjöl

Mixa och stek i kokosolja/smör. 

Fruktsallad 

Honungsmelon

Vindruvor

Hallon

Marinera med mynta och saften från en Lime

 

 

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB