Halloween mat
avJag älskar Halloween, för då får jag klä ut min mat. Varning, bilderna är perfekta för stora som små.
Här har ni apelsinpumpa fylld med en fräsch sallad. Perfekt tillbehör till middagen som buffébordet. Vem sa att nyttigt inte kunde vara läskigt?
Du behöver för 4 personer:
4 apelsiner
1 påse salladsmix
Cocktailtomater
1 rödlök
1 msk honung/agave sirap
0,5 dl saft från apelsin
Solrosfrön
2 msk matolja
Gör så här:
Skär av toppen på apelsinen.
Gräv ur apelsinköttet med en kniv och därefter skär ut ögon och mun.
Blanda ihop salladen och tillsätt det i apelsinskalen. Mohihi!
Bananspöken och pumpaclementiner är ett måste på fruktbordet. Använder mig av chokladknappar till bananerna och dillskaft till pumporna.
HÄR och sen dekorerar ni spindlar med hjälp av svarta oliver. All inspiration kommer från världens bästa sida, nämligen Pintrest. Ta hand om er!
Receptet till minipizzorna som är glutenfria hittar ni