Startsida / Inlägg

Vilken Sallad

av Maria

Kocken i klackarNågra utav er känner nog igen den här salladen från förra året. Jag är tvungen att ta med den i år igen då smaken är helt fantastisk. Den här salladen är min absoluta favorit och serverar du detta med lite ungsgrillad lax så kommer smaklökarna att hurra. Hoppas ni smakar!

Du behöver: 

2-3 nävar bladspenat

3 msk granatäpple kärnor

1 apelsin

dressing:

2 msk risvinäger

2 msk sesamolja

1 msk soja

2 msk saft från en citron

1 tsk sesamfrön

 

Gör så här:

Blanda allt till dressingen  i en liten skål och häll över bladspenaten.

Skär apelsinen i skivor och lägg över, tillsist strö över granatäpple kärnorna.

Maten är klar!

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB