Startsida / Inlägg

Follow me around

av Maria

Ursäkta för en sen uppdatering men min dag körde ihop sig, flängt mellan skolan, möte, jobbet och stan. Egentligen har jag mängder av punkter kvar på min to do list men jag känner att min kropp behöver få andas lite. Här får ni ett klipp med mig bakom allt det goda, glammiga och glada. Glöm inte att prenumerera HÄR. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB