Startsida / Inlägg

Acai Bowl och mycket mer

av Maria

Jag älskar att visa er hur jag ser och upplever saker och ting i livet. Jag låter dig få följa med bakom kullisarna, med vännerna, på events och mycket mer. Självklart försöker jag fånga upp så mycket som möjligt för att dela med mig allt till er och hoppas ni tycker det är kul. Missa inte att prenumera HÄR. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB