Startsida / Inlägg

Smoothie Recept

av Maria
Kockeniklackar-20 Kockeniklackar Kockeniklackar

KockeniklackarJag är mitt i en flow dag där kreativiteten vägleder mig, älskar detta perioder. Jag har filmat in en ny FoodTube som kommer upp på söndag klockan 10.00. Jag lovar er färger, knäpphet och magiska recept. Idag låter jag bilderna få tala och avslutar med att säga – Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell, Hanna Lindström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB