Startsida / Inlägg

Acai Bowl Recept

av Maria
Kockeniklackar Kockeniklackar Kockeniklackar

KockeniklackarHej, jag heter Maria och jag är brunchaholic! Jag äter brunch mer än jag äter middag, jag måste ha brunch minst en gång i veckan för att svalka mitt beroende och ibland innan jag lägger mig brukar jag tänka på vem jag ska bruncha med nästa gång. Jag tror att jag inte är ensam om detta för vem gillar inte brunch? Så mycket färger, så mycket alternativ och det bästa är tiden – inte för tidigt men inte för sent utan alldeles lagom.På dagens meny hittar vi acai bowl, avoakdomackor, apelsin juice och alldeles för mycket kaffe. Här får du Acai Bowl Receptet så även du kan bjuda en vän på en magsik brunch. Hoppas det smakar!

Du behöver för 2 personer: 

2 frysta bananer

1 dl fryst blåbär

1 dl fryst hallon

3 dl havremjölk

2 msk acai pulver

Mixa och serves med kiwi, mango och lite kokosflingor. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB