Startsida / Inlägg

Jag älskar mina pauser

av Maria

Kockeniklackar-21Jag är bäst med att ta pauser under mina arbetsdagar. Då vill jag fylla min kropp med bra bränsle och då ser det ut så här;  en smoothie för magen (receptet kommer upp imorgon), inspiration från pintrest för själen och citronvatten för huden. Min vattenflaska är från ett UF-företag som heter Thinking of Drinking. En suverän flaska som är gjord för att man ska kunna fylla massa gott i sitt vatten. Nästa gång får det bli mynta och lime så det blir som en vattenmojito. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB