Startsida / Inlägg

Du kan göra allt själv

av Maria

Ni har väl inte missat mina matfilmer? Min nya favorit syssla är att laga mat framöver kameran, klippa ihop det och lägga upp på YouTube. Jag är så otroligt tacksam för dagens teknik, då man kan göra allt man vill med sin egen hjälp. Vill du skriva en kokbok? Gör det online och sälj den. Drömmer du om att laga mat framöver kameran? Filma in själv. Vill du få ut din åsikt? Skriv ett blogginlägg och dela vidare det. Du kan göra allt du vill utan att vänta på att rätt person ska ge dig möjligheten till det. Idag är möjligheterna oändliga och allt ligger egentligen i dina egna händer. Du kan skapa allt du vill med envishet och disciplin. Vägen kommer vara tuff för att du är själv till en början och få kommer att tro på dig, men det lönar sig. Här har ni mina filmer och fler kommer det att bli! Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB