Startsida / Inlägg

Internationella kvinnodagen

av Maria
Kockeniklackar-34 Kockeniklackar-35

Kockeniklackar-36Frukost i sängen på internationella kvinnodagen är ett måste, because we are worth it! Hoppas ni har fått en fantastisk kvinnodag med mängder av girl power. Själv har jag fått undan ton med jobb, skrivit på uppsats och lagat mat. Jag kämpar med tuffa vardagar just nu med att få ihop allt, men jagar man sina drömmar så är det bara att gå upp på morgonen och kämpa! Tur att jag har disciplinen att gå upp lite tidigare på mornarna för att få egen tid med underbar frukost. För tillfället har jag fått dille på kokt ägg rullad i kryddblandning – jag blandar oregano, svartpeppar, salt och chilipeppar flingor. Underbart gott och väldigt fint, vilket är perfekt för både smaklökarna som ögonen. Till det serverar jag quinoa riskaka med avokado, saften från lime och salt. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB