Startsida / Inlägg

En god morgon!

av Maria
Kockeniklackar-54 Kockeniklackar-55

Kockeniklackar Torsdagen har varit hektisk men underbar. Jag vaknade upp hos min partner in crime Lisa som driver Kocken klackar catering  med mig och med snabba klacksteg gick jag vidare till Miss Clara för att träffa massa underbara människor och fira Anja Forsnors bok En god morgon. Frukostbuffén var magisk precis som hennes bok så missa inte den! Därefter fick jag ta fler klacksteg för att möta en styrelse och berätta om mig och min resa. Berättar mer om det senare. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Karl Sigrelius, Frida Westergård och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB