Startsida / Inlägg

Nyttiga Påskrecept

av Maria

All ära till juicedetoxar men inget slår en sociala-medier-detox, som innebär att man bara loggar ut från allt som har med bloggar, instagram, Facebook att göra med. Mobilen har varit långt borta från mig och fokus har legat på nuet. Jag har nått en ny nivå av vila och den var magisk och därför rekommenderar jag er att våga prova på det. Varning för lite svettningar i början men sen kommer man in det! Jag vet att som bloggare är det ett big no no att göra sånt men äsch, vi är också människor som behöver ladda batterierna. Det bästa med detoxen har varit att jag saknat att blogga. Vilket roligt jobb jag har! Lika roligt som att vi ska ha en magisk påskvecka tillsammans och då ska vi laga perfekta recept som både är bra för smaken som kroppen. Så mina underbara läsare, varmt välkomna till påskveckan och hoppas ni provar på mina nyttiga påskrecept som jag kommer att bjuda på. Ta hand om er

Kockeniklackar

Kockeniklackar-2Inspiration från pintrest, ägg pyntat med kvarg och dijonsenap, svarta oliver som ögon (urkärnade), gul paprika som nos och dill på toppen. 

  • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB