Startsida / Inlägg

Glutenfri Pizza Recept

av Maria
Kockeniklackar Kockeniklackar-38 Kockeniklackar-39

Kockeniklackar-41Sena inlägg innebär oftast att jag haft långa dagar, ber såklart om ursäkt för mina upp och ner tider på inläggen. Idag fick jag äntligen tid till att experimentera i köket och det är garanterat min lyckoplats. Ni vet, en plats man går till när man vill få tankarna att falla på sin plats. Vissa har gymmet som sin meditationsplats,  andra har landet och vissa kanske har kontoret på jobbet? Om ni inte har en sån plats så rekommenderar jag er att hitta en den. Det kan ta lite tid tills man hittar platsen men när man väl hittat den så vill man aldrig lämna den heller. På söndag får ni se en film på denna magiska pizza, den är glutenfri och fylld med mängder av gott! Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB