Startsida / Inlägg

Nyttig Sylt Recept

av Maria
Kockeniklackar-113 Kockeniklackar-112

Kockeniklackar-111Jag är helt besatt av våra nya granolauppdatering i frukostmenyn. Förutom att granolan blivit saftigare så har vi även börjat servera den med hallonsylt gjord på Chiafrön, hallon och honung. Bara att koka ihop det och låt det få stå en stund. Självklart tillsätter vi alltid kärlekskryddan i vår mat, för att kunna försäkra oss om att kunderna får uppleva den ljuvliga smaken av passion. Ta hand om er!

  • Tjänstgörande redaktörer: Hans Österman och Wayne Seretis
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB