Startsida / Inlägg

3 Saker jag älskar – Kocken i klackar

av Maria

När Sara och jag fotade passade vi på att göra en kort YouTube-film. Här delar jag med mig utav några saker jag älskar, vissa mer tippade än andra. Vad älskar ni för något? Ta hand om er! PS. Jag vet att det här gula toppen har följt med mig hela veckan men så går det när man fotar och filmar på en och samma dag.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB