Startsida / Inlägg

Raw Zucchinirullar med Cashewhummus

av Maria
Kockeniklackar

Kockeniklackar-138Menyn består utav en blandning mellan asiatisk-och mellanöstern mat. Mina vänner låter mig presentera en Raw Zucchinisushi med Cashew Hummus toppad med koriander. Låter galet och det är precis vad det är, fast galet gott. Nu tar jag i som vanligt, men det är zucchinirullar med en jättegod cashew hummus.  Hoppas ni smakar!

Du behöver: 

1 stor zucchini

2 dl cashewnötter

1 msk tahini

2 msk pressad citronjuice

1 vitlöksklyfta

Kryddor: salt, peppar, spiskummin

Toppa med koriander

 

Gör så här: 

Blötlägg cashewnötterna i 1-2 timmar eller över natten.

Mixa ihop nötterna med resten av ingredienserna med en stavmixer.

Skala av zucchinin med en osthyvel för att  få breda skivor, ca  16 lager och lägg på ett fat.

Bred på cashewhummus på varje zucchiniskriva och rulla ihop.

Toppa med hackad koriander.

  • Tjänstgörande redaktör: Lukas Jacobson, Jenny Åsell, Aleksandra Wojcik
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB