Startsida / Inlägg

Färgglad buffé

av Maria
Kockeniklackar-123 Kockeniklackar-124

Kockeniklackar-126En del utav mitt jobb med cateringen är att prova på recepten innan jag serverar något. Förmodligen min favoritdel för då får jag smaka, smaka och smaka mer. Alla smaklökar måste jobba och jag gör allt för att rätterna ska få de bästa smakerna. Här är en liten smygtitt på vad jag lagat hela dagen, färska vårrullar med en dipp, zucchinirullar med cashewhummus och grönsaker med en ärt/avokadodipp. Mycket färg som ni ser men det gäller att passa på in i det sista innan sommaren officiellt är över. Receptet finn nu Aftonbladet Mat & Vin. Hoppas ni smakar!

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Mikael Hedmark och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB