Färska Vegetariska Vårrullar Recept
avAftonbladet Mat & Vin men passar på att lägga upp det här också. Hoppas ni smakar!
Blev miss med inlägg igår eftersom jag hade två cateringleveranser och det blev svettigare än jag räknat med. Riktigt kul var det och det bästa är att jag lär mig mer och mer heltiden. Hur som, receptet på dessa vårrullar finns påVårrulle:
200 g tofu
4 minimorötter
1 gurka
1 gul paprika
1 röd paprika
Färska Böngroddar
8 ark rispapper
Dipp:
1 röd peppar
1 lime
1 vitlöksklyfta
2 msk honung
2 msk rapsolja
1 msk kinesisk soja
Hackad koriander
Salt
Gör så här:
Hacka alla grönsaker i tunna strimlor till vårrullarna och lägg upp på ett serveringsfat.
Skiva och krydda tofun med salt och peppar och stek i olja.
Koka rispappret utefter anvisningarna. Vik ihop varje ark med lite av varje grönsak och tofu.
Förbered dippen genom att finhacka röd peppar, riv ingefäran och vitlöken. Pressa över limen och blanda ihop me resten av ingredienserna i en liten skål.
Doppa varje i vårrulle i dippen och ät.