Startsida / Inlägg

Ska jag åka?

av Maria

Kockeniklackar-62Börjar få cravings efter den här underbara staden. Har en känsla av att jag snart kommer att trycka på köpknappen och åka dit, bara sådär… Sniglar, rödvin och macarons är något jag verkligen saknar i min hektiska vardag. På lördag levererar jag mitt största event hittills och kanske bestämmer jag mig för att klappa mig själv på axeln efteråt med en spontanresa till Paris? Vi får se vad min bebis Företaget säger, det är nämligen den som styr mitt liv just nu. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB