Startsida / Inlägg

Catering i Sthlm

av Maria
Kockeniklackar Kockeniklackar-160 Kockeniklackar-162 Kockeniklackar-164 Kockeniklackar-163

Kockeniklackar-161Mat för mer än 100 personer var en utmaning…en bra utmaning. Jag har varit nervös inför den här leveransen sen i våras och nu är den gjord. Hur det gick? Strålande! Det var en fantastisk födelsedagsfest i Djursholm som jag fick äran att laga maten till och gästerna var helt underbara. Vad min catering smakar? Min historia från Armenien till min svacka med kost som ledde till en hälsosammare livstil. Allt jag lagar har en story, som mammas omtalade bröd på miniburgarna eller mangosalladen som var det första jag lagade när Kocken i klackar resan började. Jag är trött nu men väldigt tacksam och med dessa ord från en person som var på gårdagens fest forsätter jag vidare på min resa och ser vad nästa event landar, ”det är viktigt att du aldrig slutar tro på dig själv”.  Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Karl Sigrelius och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB