Startsida / Inlägg

Jag reser själv

av Maria

Kockeniklackar-71Jag är i Paris…själv. Senaste gången jag reste själv var för fem år sen och det var till London. Kunde jag då borde jag klara det här lätt som en plätt. Planen är att inte ha en plan och låta dagarna bara få vara ett långt jävla nuet. Kameran är med men osäker om den kommer att få jobba, ska såklart göra mitt bästa men den här helgen är fokus jag, mig Maria och att landa. Tills dess, ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Marlon Appelgren och Ellen Norberg
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB