Startsida / Inlägg

Jobb och Paris – lyxigaste lyxet

av Maria

Nyttiga bullar recept-34

Nyttiga bullar recept-35

Gårdagen var surrealistisk, förstod inte riktigt att jag var i Paris. Idag känner jag mig mer hemma i stan, vilket är underbart. Sitter på Le Pain Quotidien som ligger några meter från där jag bor och gissa vad? Det är ett hälsocafé! Igår blev det en sen lunch här och idag blir det tidig frukost med banangröt, nypressad apelsinjuice och självklart livets dryck – kaffe. Ska försöka få undan lite jobb innan jag strosar vidare i stan, detta är trots allt en jobbresa jag är på. Skaffa mig matinspiration, jobba undan allt administrativt samtidigt som jag kan få njuta utav vädret är fördel med entreprenörslivet. Men bli inte avundsjuka nu för bakom detta lyxa inlägg så ligger det hårt jobb och MYCKET uppoffringar också, jag lovar. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB