Startsida / Inlägg

Joyful Living – hälsa, skönhet och välmående

av Maria
Joyful living

nyttiga-bullar-recept-41Idag är en sån där dag som jag blir avundsjuk på mig själv. Jag började dagen och veckan med ett träningspass, tar en lång dusch, äter friterade avokadon (recept kommer snart) och åker till Mälarhöjden för att få både ansiktsbehandling och massage hos Joyful Living. Varje gång jag kliver in där så får jag en underbar känsla och behandlingarna är helt magiska. Min hy skiner och mina axlar har släppt loss tack vare Carin och Sanna. Vill ni önska er den perfekta julklappen så får ni detta som ett tips. Perfekt för alla som är igång hela tiden och glömmer bort att koppla av. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB