Startsida / Inlägg

Entreprenörslivet Del 6

av Maria

img_3679Den här veckan har varit lite extra tung och det beror mest på vädret. Regnar det ute så sover jag gärna lite till. Dessvärre har man inte råd att sova för mycket som nyföretagare och det vet man såklart om. Jag fick höra av en entreprenörskompis att det finns något som heter entreprenörsdepression, detta innebär då att man ibland är superkreativ och kör all in och sedan kommer det dagar när man är helt fastklistrad i sängen. Jag trodde jag var ensam om det men tydligen är detta ett fenomen som drabbar alla. Känns skönt att kunna ställa en diagnos på detta. Idag var det annorlunda eftersom jag bestämde mig för att klä upp mig lite extra och träffa Emmah för att jobba. Det är helt underbart att jag har hittat fler tjejer i entreprenörsvärlden som jag kan jobba med. Helt plötsligt är jag inte ensam i mitt entreprenörskap och det känns otroligt kul. Är ni ensamma och vill jobba ihop ibland – tveka inte på att höra av er till mig på Info@kockeniklackar.se. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén & Joakim Ottosson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB