Startsida / Inlägg

Your Happy Period

av Maria
Your happy period

nyttiga-bullar-recept-37Jag brukar sällan prata om mens här i bloggen men eftersom vi är ett gäng tjejer här så tycker jag att vi drar igång snacket ändå. Det finns två grejer med lingonveckan som jag länge irriterat mig på, den ena är att jag ALLTID glömmer rusta upp veckan innan och det andra är att inga alternativ är ekologiska. Äntligen är mitt problem löst! Your Happy Period är en prenumerationstjänst där du varje månad får tamponger som är 100% ekologiska skickade direkt i brevlådan. Inte nog med det, för varje låda donerar du som prenumerant en månadsförbrukning av mensskydd till en flicka som behöver det. För oss är mens bara ett jobbigt problem i månaden men för fler tjejer i världen är problemet större än så. Idag kämpar över 100 miljoner flickor i utvecklingsländer med sin mens varje månad och i brist på mensskydd, sanitära möjligheter och kunskap tvingas flickor stanna hemma under mensen. Inte ok! Jag har såklart fixat rabattkod till 30 personer er för att ni ska få bättre en bättre mens samtidigt som ni ger andra flickor möjligheten till det också. Anger ni kockeniklackar2016 så får ni första månadens prenumeration gratis. Gäller för 30 personer, så först till kvarn! Ta hand om er!

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB