Startsida / Inlägg

Veckans tips

av Maria

När det blir kallt ute vill jag gärna stanna inne, främst när det är träningsdags. Jag hittade denna träningsvideo (Lean in 15) som jag diggar mycket. Snabbt, svettigt och effektivt vilket går hand i hand med mitt livsmantra. Perfekt att göra det hemma då ingen utrustning behövs. Har kört detta ett tag nu och jag tycker om det jättemycket. Finns inga ursäkter för att strunta i träningen. Veckans tips till er som känner som jag, kallt ute och man vill stanna inne och träna. Ta hand om er!

 

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén & Joakim Ottosson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB