Startsida / Inlägg

Fler ladies på scen!

av Maria

Glömde berätta att jag nyligen var på Business Challenge finalmiddag på Grand Hotel. Det är otroligt kul att hamna i sammanhang med andra personer som sitter på samma båt. Bolla idéer, byta visitkort och heja på varandra är ett bra recept till framgång! Veronica, grundare för business challenge,  berättade att det är få kvinnor som söker till tävlingen och det är tråkigt. Därför tänker jag uppmuntra er att söka till våren, ni kan läsa mer om det HÄR. Fler ladies på scen framöver, för vi kan också. Ta hand om er! nyttiga-bullar-recept-59Här är jag och Hanna som jobbar på Almi invest (bild lånad av business challenge).

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB